اجرای کالابرگ برای ۴ دهک باقی‌مانده + جزئیات هشدار باران‌های شدید موسمی به ۶ استان / شهروندان در خطر سیل و صاعقه و باد شدید بجای ماهی این ۴ گیاه شگفت‌انگیز را بخورید پاسخ حماس به ادعا‌های اسکای نیوز درباره تعیین شروط برای آتش بس روایت سفیر ایران در عربستان از رایزنی‌های تهران و ریاض در ۲ هفته اخیر تامین اجتماعی: آگهی‌های خرید سابقه بیمه‌ای کلاهبرداری است قالیباف در صحن مجلس: دشمن با اخبار دروغ به دنبال شکستن صف یکپارچه مردم است / مواضع رئیس جمهور قمارباز آمریکا هیچ اعتباری ندارد تمدید مهلت ثبت‌نام فرهنگیان در سامانه نقل و انتقال + توضیحات سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گروسی: ایران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند پیکر سپهبد شهید سلامی و سردار شانه‌ئی در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) به خاک سپرده شد + فیلم همسرکشی به عشق ازدواج با یک قاتل بلا‌هایی که قهوه فوری سرتان می‌آورد و از آن بی خبرید! برنامه و نتایج جام جهانی فوتبال باشگاه‌ها ۲۰۲۵ برنامه و نتایج مرحله حذفی جام جهانی باشگاه‌ها انفجار کپسول گاز و حریق منزل مسکونی در پیشوا

تهدید اوزیل به قتل!

دادگاهی در لندن خبر داده دو مرد مقابل خانه مسوت اوزیل ستاره آرسنال تهدید کرده‌اند که این بازیکن را خواهند کشت و همچنین به او و خانواده‌اش فحاشی کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۵ - ۱۷ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 February 06
کد خبر: ۳۵۳۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، سالامان اکینچی و فرهاد اِرکن که هر دو ۲۷ ساله هستند، این تهدید را به محافظان خانه گرانقیمت اوزیل گفته‌اند، خانه‌ای در منطقه هایگیت در لندن که ارزش آن بیش از ۹ میلیون پوند است. این اتفاق مدتی بعد از آن رخ داد که اوزیل تعداد مأموران محافظتی در اطراف خانه خود در شمال لندن را بیشتر کرد و دلیلش هم حمله‌ای بود که مدتی قبل از آن به او و هم‌تیمی‌اش (کولاشیناتس) در ماشین شده بود.

 

این دو مرد بعد از دستگیری، اتهام تهدید یا رفتار توهین‌آمیز برای ترساندن مأمور محافظ به نام کمیل سزر را رد کردند. سزر به دادگاه این‌طور گفته بود: «ابتدا چیز عجیبی در مورد آن‌ها وجود نداشت. زمانی که برای بار دوم آمدند و شروع کردند به فحاشی به ما حدود ساعت ۱۰:۳۰ شب بود. آن‌ها به ما و مسوت اوزیل فحاشی کردند و گفتند تا پنج دقیقه دیگر برمی‌گردند. گفتند اگر مأمور‌ها از اینجا نروند مسوت را می‌کشیم و شما را هم می‌کشیم. ما وقتی دیدیم دارند این‌طور حرف می‌زنند دنبال‌شان دویدیم. آن‌ها به زبان ترکی فحش می‌دادند و، چون ما می‌فهمیدیم که چه می‌گویند عصبانی شدیم به‌ویژه که به مادر‌های ما و مادر کسی که ما از او محافظت می‌کنیم فحاشی کردند.»

 

وقتی بازپرس پرونده از سزر سؤال کرد در آن لحظه چه احساسی داشته، او گفت: «نگران شدم. مسوت اوزیل فردی محبوب بین مردم ترکیه است. مسئولیت حفاظت از او بر‌عهده ماست.» او همچنین گرفت که دوباره آن دو مرد را نیمه شب اطراف خانه اوزیل دیده است: «داشتند داد می‌زدند، اما این بار انگلیسی حرف می‌زدند. مست بودند و به همین خاطر واقعاً متوجه نشدم که چه می‌گویند.»

 

هر دو مرد که اهل منطقه تاتنهام در شمال لندن هستند، با دستور دادگاه بازداشت شده‌اند و تحقیقات در مورد آن‌ها ادامه دارد.

 

منبع: فرارو

ارسال نظر